lef in de klas

Heb je moeite om de orde in de klas te bewaren?
Is het elke dag weer een opgave om voor de klas te gaan staan?

Durf je tegenover de leerlingen nog nauwelijks jezelf te zijn?

‘Lef in de klas’ is een uitkomst voor leerkrachten in het primair onderwijs waarbij het contact met hun leerlingen moeizaam verloopt.

Tijdens deze training ontwikkel je de vaardigheden en kennis om sfeer in de klas te verbeteren, zodat een goede samenwerking met de leerlingen normaal wordt en jij met zelfvertrouwen en veel plezier voor de klas staat.

Wat levert het op?

Tijdens de training ‘Lef in de klas’ komen de volgende zaken aan de orde:

  • In contact komen met jezelf
  • Bouwen aan een goede relatie met de leerlingen
  • Lesgeven vanuit jouw persoonlijke inzichten en vaardigheden. 
  • Bewust zijn over jouw rol in het communicatieproces

Na de training breng je weer positiviteit jouw omgeving. Je leert vanuit eigenheid een veilige en prettige leeromgeving creëren. Een vruchtbare bodem om te doen wat je leuk vindt: inspirerend lesgeven.

Gecertificeerd TriACoach

Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op om te kijken hoe ik jou met deze unieke methode verder kan helpen!

Over Karen

Ik coach vrouwen in het primaire onderwijs die met lef, liefde en plezier voor de klas willen staan.

Als kind had ik een impactvolle ervaring op school. Toen 30 jaar later mijn kinderen iets dergelijks overkwam, besloot ik me in te zetten voor meer bewustzijn, begrip én plezier in de klas.

Meteen inspiratie nodig?

Download dan de gratis inspiratiesheet ‘verbindend communiceren’, zodat je de tips direct kunt toepassen in jouw praktijk!