Coaching voor vrouwen in het primaire onderwijs

Karen Wessels

Mijn missie is geslaagd als álle vrouwen in het primair onderwijs met lef, liefde & plezier voor de klas staan!

Gun jezelf het plezier om zonder zorgen voor de klas te staan. Ontdek de 7 stappen naar een moeiteloze klik met je klas.

workshops

Werken in het primair onderwijs is veel meer dan zomaar een baan. Juist daarom kan een duwtje in de rug je enorm ondersteunen. Probeer een van mijn bewezen workshops of maak een afspraak voor een 1 op 1 coaching in de natuur!

Klik met je klas

Haal meer plezier en energie uit je werk en verbeter het contact met de leerlingen en de samenwerking met collega leerkrachten

Persoonlijke coaching

Krijg een ander beeld over jezelf terwijl je door de natuur loopt tijdens een inspirerende coachingsessie.

Lef in de klas

Word zekerder en leer communiceren vanuit een ander perspectief

“Maak écht contact met je leerlingen en groei samen naar een volgend level”

maak een goede start

Verbeter de communicatie met je klas.
Download de inspiratie sheet!

werken met karen

Mijn steentje bijdragen

School vormt vaak een schril contrast met je eigen wereld, maar moet de plek zijn waar iedereen zijn volle potentieel leert ontplooien. Goed contact tussen leerkracht, leerling en ouders is daarbij essentieel  

Ik help leerkrachten en leerlingen om een beter contact met elkaar te krijgen en de sfeer te verbeteren, zodat iedereen met plezier naar school gaat. Een leuke en veilige schoolomgeving is geen luxe maar een voorwaarde. Ik wil alles op alles zetten om dat te realiseren!

ervaringen

Ik kwam de cursus Communiceren met hooggevoelige kinderen tegen op haar website en heb die gevolgd naar volle tevredenheid. Karen heeft mij laten zien en laten voelen hoe je op een andere manier naar kinderen kunt kijken wanneer je voor de klas staat als leerkracht. Hierdoor heb ik meer contact met ze gekregen en kon ik kijken achter het gedrag van de kinderen. Er kwam minder strijd met ze en meer intensiteit. Dankje Karen!

Carolien Ackermans

leerkracht

Webinars

Tijdens mijn webinars deel ik mijn meest waardevolle inzichten en kan ik meer vrouwen tegelijk helpen op een laagdrempelige manier. Kijk snel wanneer ik mijn volgende webinar houd!

Gecertificeerd TriACoach

Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op om te kijken hoe ik jou met deze unieke methode verder kan helpen!

Over Karen

Ik coach vrouwen in het primaire onderwijs die met lef, liefde en plezier voor de klas willen staan.

Als kind had ik een impactvolle ervaring op school. Toen 30 jaar later mijn kinderen iets dergelijks overkwam, besloot ik me in te zetten voor meer bewustzijn, begrip én plezier in de klas.

Meteen inspiratie nodig?

Download dan de gratis inspiratiesheet ‘verbindend communiceren’, zodat je de tips direct kunt toepassen in jouw praktijk!